Slik ser du felles venner på Snapchat

Snapchat er en populær sosial medieplattform hvor du kan dele bilder, videoer og meldinger med vennene dine. Hvis du vil se hvem dine felles venner er på Snapchat, trenger du ikke bekymre deg; det er lett å finne det ut!
Som du vet kan du få en liste over felles venner på andre plattformer som Facebook, men Snapchat lar deg ikke se en slik liste selv om du er venner med dem.
Snapchat tar brukernes personvern mer alvorlig. Derfor vil du ikke vite hvilke brukere som har felles venner og hvem de er.
Selv om du ikke kan se vennelisten og felles kontakter med en bruker på Snapchat av personvernhensyn, kan du fortsatt se dem i en annen seksjon. Du kan finne slike vanlige personer i form av anbefalinger i Snapchats Hurtigtillegg-seksjon.
I denne guiden vil vi vise deg hvordan du kan se felles venner på Snapchat og få mest mulig ut av sosiale medier. Samtidig anbefaler vi også å lære betydningen av «YK» på Snapchat.
Betydningen av felles venner på Snapchat
Felles venner på Snapchat er folk som har felles interesser med deg på Snap-kontoen sin.
Hvis to brukere har felles venner, betyr det at de har minst én venn til felles som også bruker Snapchat. Denne informasjonen kan hjelpe med å finne nye personer å følge eller komme i kontakt med eksisterende venner i appen.
I stedet for å legge til fremmede på Snapchat, er det bedre å legge til felles venner. Du kan også finne noen av vennene dine hvis kontaktinformasjon eller brukernavn du ikke kjenner gjennom felles venner.
I tillegg representerer et høyere antall felles venner kjente personer. Derfor kan du til og med finne noen fra skolen eller universitetet ditt når du søker i den felles vennelisten din.
Av personvernhensyn vil ikke Snapchat vise vennelistene dine. Derfor kan du ikke se andres felles kontakter.
Snapchat lar deg imidlertid fortsatt slå opp noe gjensidig på sin Hurtigtillegg-seksjon Vi vil fortelle deg mer om det i neste del.
Hvordan ser man felles venner på Snapchat?
Som vi sa tidligere, er det umulig å se en felles venneliste for noen bruker, selv om du er venner med dem. Derfor ville det være nyttig om du søkte etter dem manuelt i Hurtigtillegg-seksjon .
Du kan følge prosessen nedenfor for å se eller sjekke felles venner i Snapchat-appen din. Bruk smarttelefonen din i stedet for en PC (Windows eller Mac) når du følger prosessen nedenfor.
1. Start først Snapchat-appen på Android- eller iOS-telefonen din (iPhone eller iPad) og trykk på Profilikon i øvre venstre hjørne.
2. Velg deretter « Legg til venner « i Snap-profilen din under « Venner «
Du kan også få tilgang til « Legg til venner ” side ved å trykke på « venn med pluss-ikonet øverst til høyre på Snapchat-startskjermen din.

Spioner på Facebook, WhatsApp, Instagram, Snapchat, LINE, Telegram, Tinder og andre sosiale medier-apper uten å vite det; Spor GPS-posisjon, tekstmeldinger, kontakter, samtalelogger og mer data enkelt! 100 % trygt!
3. Bla nå ned til «Hurtigtillegg»-delen på « Legg til venner»-siden .
Snapchat vil vise deg tilfeldige brukere og de som har felles venner med deg i Hurtigtillegg-delen.
Se på «nei. + felles venner» etiketten under brukernavnet deres for å se om de har felles rettigheter. For eksempel vil du se «3+ felles venner» under noens brukernavn hvis de har minst 3 felles venner med deg.

Ifølge Snapchat-kundestøtte er anbefalingene i hurtigmenyen basert på hvem du allerede er venner med, hvem du abonnerer på og andre faktorer.
Derfor må du bla ned og manuelt søke etter felles venner på Snapchat-kontoen din, siden anbefalingene er helt tilfeldige. Du kan oppdage en eller to av dem fra den lange listen.
For å legge til venner på Snapchat, trykk på "Legge til" knappen ved siden av brukernavnet, og for å fjerne brukere fra listen, trykk på «x»-kryssikon .
Note Hvis du har lagt til kontaktlisten din på Snapchat-kontoen din, vil du se mange anbefalinger fra den i Hurtigtillegg-delen.
En annen ting å merke seg er at selv om du kan se det omtrentlige antallet felles personer i Hurtigtillegg-delen og legge dem til som vennene dine, kan du ikke finne ut hvem de er.
Snapchat viser deg ikke engang det nøyaktige antallet felles venner. Du vil bare se «3+, eller 4+, felles venner» under brukernavnene deres.
Så når det gjelder å legge til venner, er ikke Hurtigtillegg-delen særlig pålitelig. I tillegg, hvis noen har deaktiverte hurtigtilleggsfunksjonen , de vil ikke vises på denne listen, selv om de er gjensidige.
Alt i alt, hvis du er bekymret for felles venner, kan du be vennen din om et skjermbilde av vennelisten. Du kan også bruke andre plattformer, som Facebook, for å finne felles venner og be dem om Snap-brukernavnene deres.
Hvordan forhindre at Snap-kontoen din vises i hurtigtilleggsdelen?
Du vet nå at du kan se dine felles venner i Hurtigtillegg-delen. På samme måte kan andre brukere på Snapchat også se deg på denne listen.
Derfor kan du deaktivere denne funksjonen hvis du ikke vil at andre skal finne deg i denne delen. Følg trinnene nedenfor for å skjule kontoen din fra å vises i Hurtigtillegg-delen på en smarttelefon.
1. Åpne først Snapchat på mobiltelefonen din og trykk på Profilikon i øvre venstre side.
2. Trykk deretter på « Innstillinger "-ikonet øverst til høyre og bla ned til " Personvernkontroll "-delen.

3. Du kan nå velge « Se meg i Hurtigtillegg "alternativet under" Personvernkontroll «På neste side, fjern avmerkingen boksen ved siden av « Vis meg i Hurtigtillegg "alternativet for å deaktivere denne funksjonen.


Nå vil ingen brukere på Snapchat kunne se og legge deg til som venn fra Hurtigtillegg-delen. Avhengig av personverninnstillingene dine kan de imidlertid fortsatt legge deg til ved å bruke brukernavnet eller kontaktnummeret ditt.
Note: Hvis du bruker Snapchat på en datamaskin eller bærbar PC, vil du ikke se denne delen for hurtigtillegg. Bruk derfor en smarttelefon i stedet for en nettleser på datamaskinen din for å se felles venner på Snap-kontoen din.
Vanlige spørsmål
1. Hvordan kan jeg se noens venneliste på Snapchat?
På grunn av personvernhensyn lar ikke Snapchat deg se vennene til noen bruker. Selv om du er venn med den brukeren, vil du ikke kunne se vennelisten deres, felles venner eller antallet slike venner. Du kan imidlertid fortsatt se noen verdipapirfond i Hurtigtillegg-delen på kontoen din.
2. Hva betyr merkelappen «8+ felles venner» under noens Snapchat-brukernavn?
Hvis du ser etiketten «8+ felles venner» Under Snap-brukernavnet betyr det at du og den brukeren har minst 8 felles venner på Snapchat. Du vil se dette i Hurtigtillegg-delen av Snapchat, og du kan enkelt legge dem til.
3. Hvordan skjuler jeg Snapchat-brukernavnet mitt fra å vises i den felles vennelisten til andre brukere?
For å unngå å vises i en annen brukers felles venneliste, gå til din Snap-profil > Innstillinger Velg nå « Se meg i Hurtigtillegg "alternativet under" Personvernkontroll " og fjern merket i boksen ved siden av " Vis meg i Hurtigtillegg «
Konklusjon
Avslutningsvis, selv om Snapchat ikke viser noen brukeres felles venner på grunn av personvernhensyn, kan du fortsatt se dem i Hurtigtillegg-delen hvis de ikke har deaktivert den.
Du har imidlertid uheldig situasjoner dersom de har deaktivert Hurtigtillegg-funksjonen på kontoen sin. Derfor foreslår vi at det er bedre å be vennen din direkte om å sende vennelisten sin. Du kan deretter finne felles venner ved å sammenligne Snapchat-vennene dine.
Alt i alt håper vi at du fant det du lette etter i denne artikkelen. I tillegg kan du også lære å lag en gruppechat på Snapchat hvis interessert.
Hvor nyttig var dette innlegget?
Klikk på en stjerne for å vurdere den!
Gjennomsnittlig vurdering / 5. Stemmeopptelling:


![Hvordan vite om noen har blokkert deg på Snapchat [2023]](https://www.getappsolution.com/images/how-to-know-if-someone-blocked-you-on-snapchat-390x220.jpeg)


