Ha valaki bejelentkezik az iCloud fiókomba, mit láthat?

Felhasználói aggály
„Szia, arra lennék kíváncsi, hogy tapasztalt-e már valaki hasonlót ma az iPad Prómon. Kaptam egy felugró ablakot, amely arról tájékoztatott, hogy valaki megpróbált bejelentkezni az iCloud-fiókomba. Mit mondhat valaki, ha bejelentkezik az iCloud-fiókomba?”
Ha megosztod az iCloud-fiókodat valakivel, akinek alkalmazást kell vásárolnia az App Store-ból, attól tarthatsz, hogy az Apple ID tulajdonosa hozzáférhet az iCloudban mentett adatokhoz. Ekkor jön a probléma: „Mit láthat valaki, ha bejelentkezik az iCloud-fiókomba?”. Olvass tovább, hogy megtaláld a választ erre a kérdésre.
![Mit láthat valaki, ha bejelentkezik az iCloud fiókomba? [2021-es frissítés]](https://www.getappsolution.com/images/20211022_617302b30ec63.webp)
Ha valaki bejelentkezik az iCloud fiókomba, mit láthat?
Az alábbi tartalom akkor lesz látható, ha valaki bejelentkezik az iCloud-fiókjába az Ön iCloud-hitelesítő adataival.
Fotók: Miután engedélyezte az „iCloud Fotók” opciót, az iPhone-on tárolt fotók az iCloud tárhelyre lesznek mentve, és rendszeresen frissülnek. Bárki, aki bejelentkezik az iCloud-fiókjába, látni fogja az összes mentett fotót.
Kapcsolatok: Az Apple lehetővé teszi a felhasználók számára az iCloud-on tárolt névjegyek elérését is. Miután bejelentkeztek az iCloud-fiókba, a Névjegyek opcióra koppintva egyszerűen megtekinthetik az iCloudban mentett névjegyeket.
Felad: Az e-mailjeidhez az iCloudon keresztül az is hozzáférhet, akinek megvan az iCloud-fiókod és -jelszavad. Amit a személynek tennie kell, az az, hogy rákattint az oldalsávon található Levelezés opcióra az e-mailek megtekintéséhez, miután bejelentkezett az iCloud-fiókba.
iPhone helyelőzményeinek követése: Ha elveszett vagy ellopták az iPhone-ját, választhatja az „iPhone keresése” funkciót az elveszett iPhone megtalálásához. Az „iPhone keresése” funkció engedélyezése után az iPhone összes helyadata rögzítésre kerül. Ez azt jelenti, hogy ha valaki bejelentkezik az iCloud-fiókjába, megtekintheti az elmúlt hét vagy hónap mozgását. Ami még rosszabb, az iPhone-adatai távolról is törlődhetnek, ha a személy az iCloud-fiókjába való bejelentkezés után az „Eszköz törlése” lehetőségre kattint.
iMessage: Általában az iMessage-jeidhez nem férhetsz hozzá, ha valaki bejelentkezik az Apple ID-ddel, kivéve, ha az Apple ID ugyanazon az Apple-eszközön van bejelentkezve.
Az Apple ID-ddel a múltban vagy a jövőben küldött vagy fogadott összes iMessage üzenet megjelenik egy másik, ugyanazzal az Apple ID-vel rendelkező eszközön. Ami még rosszabb, az iMessage-eket a nevedben is küldhetik.
Az iMessage-hez képest az SMS/MMS sokkal biztonságosabb. Ezeket a szokásos tesztüzeneteket nem fogja látni, hacsak nem engedélyezi az SMS-továbbítást az eszközén.
Kulcstartó, jegyzetek, naptár, dokumentumok és egyéb iCloud-beállítások: A fent felsorolt adatokon kívül az iCloudba mentett egyéb adatokat, például a naptárat, a dokumentumokat, a jegyzeteket, a Keynote online használatával létrehozott prezentációkat, a Numbers online használatával létrehozott táblázatokat és az emlékeztetőket is láthatja az, aki bejelentkezik az iCloudba. Ezek az adatok iOS-eszközökön és weben is megtekinthetők.
A legnehezebb az, hogy az iCloud-fiókodba bejelentkező személy hozzáférhet a kulcstartóhoz is. Ez azt jelenti, hogy az Apple ID-hez tartozó összes fiók nyilvánosságra kerül.
Amit nem akarsz kihagyni az iCloud-fiókkal kapcsolatban
Kapok értesítést, ha valaki bejelentkezik az iCloud-fiókomba?
Senki sem tud bejelentkezni az iCloud-fiókodba, hacsak nem ismeri az Apple ID-adataidat. Ha engedélyezted a kétfaktoros hitelesítést, a bejelentkezés nem lesz engedélyezett, ha nincs hozzáférésük a megbízható eszközödhöz.
Ha valaki egy másik, nem megbízható eszközről jelentkezik be az iCloud-fiókjába, értesítést kap arról, hogy egy ismeretlen eszköz próbál bejelentkezni az iCloud-fiókjába.
Hogyan tudom megnézni, hogy hol használják az Apple ID-mat?
Az Apple ID használatának megtekintése az eszköztől függ.
Ha az iCloud-fiók iPhone-on vagy iPaden van bejelentkezve:
- Menj a Beállításokhoz, és kattints a nevedre.
- Görgessen lejjebb, és kattintson az egyes eszközökre a részletek megtekintéséhez.
Ha az iCloud-fiók be van jelentkezve Windows rendszerben:
- Töltse le és nyissa meg az iCloud Windows-verzióját a Windowsos számítógépén.
- Kattintson a bal alsó sarokban található „Fiókadatok” elemre, majd koppintson az Apple ID elemre.
- Koppintson az egyes eszközökre a részletek megtekintéséhez.
Ha az iCloud-fiók be van jelentkezve Mac gépen:
- Kattintson az Apple menüre a bal felső sarokban, és kattintson a „Rendszerbeállítások” menüpontra.
- Kattintson az iCloud és a „Fiókadatok” elemre, és megjelenik az iCloud részleteit tartalmazó ablak.
- Kattintson az „Eszközök” elemre, és megtekintheti az iCloud-fiókhoz kapcsolt eszközöket.
Az iPhone teljes eltávolítása az iCloud/Apple ID fiókból
Ha meg szeretnéd akadályozni, hogy valaki további adatokat lásson az iCloud-fiókodból, akkor az alábbi 3 módszerrel leválaszthatod az eszközödet az iCloud-fiókról:
iPhone-on/iPaden
Lehetetlen eltávolítani az iPhone-t az iCloud-fiókból magán az eszközön; el kell távolítania egy másik iPhone-on vagy iPaden.
- Kattintson a Beállítások elemre, majd az iCloud opcióra a Beállítások felület tetején.
- Az iCloud-információk a jobb oldalon jelennek meg. Válassza ki az iCloud-fiókból eltávolítani kívánt iOS-eszközt, majd kattintson az „Eltávolítás a fiókból” gombra.
![Mit láthat valaki, ha bejelentkezik az iCloud fiókomba? [2021-es frissítés]](https://www.getappsolution.com/images/20211022_617302b32057f.webp)
A kiválasztott eszköz hamarosan eltávolításra kerül az iCloud-fiókjából.
Mac számítógépen
- Nyissa meg a Mac számítógépét, és kattintson az Apple ikonra a bal felső sarokban a menü megnyitásához, majd válassza a „Rendszerbeállítások” lehetőséget a Rendszerbeállítások képernyő megnyitásához.
- Kattintson az „iCloud” elemre az iCloud beállítások felületének megnyitásához. Jelölje be a „Fiókadatok” lehetőséget, és megjelennek az iCloud fiók adatai. (Ha engedélyezve van a kétfaktoros hitelesítés, meg kell adnia a kapott hitelesítési kódot.)
- Kattintson az „Eszközök” opcióra, és megjelenik az iCloud-fiókhoz csatlakoztatott összes eszköz. Válassza ki az eszközt, és kattintson az „Eltávolítás a fiókból” gombra az eszköz eltávolításához.
![Mit láthat valaki, ha bejelentkezik az iCloud fiókomba? [2021-es frissítés]](https://www.getappsolution.com/images/20211022_617302b333671.webp)
Amikor valaki bejelentkezik az iCloud-fiókodba, személyes adataid láthatóvá válnak és ellophatók. Ha azt tapasztalod, hogy az iCloud-fiókodat valaki foglalta, a legjobb, ha eltávolítod az eszközt az iCloud-fiókból. Ez a cikk két különböző lehetőséget kínál erre. Az Apple ID-t az eszközről jelszó megadása nélkül is eltávolíthatod az ajánlott eszközzel: iPhone jelszó feloldó .
Ingyenes letöltés Ingyenes letöltés
Mennyire volt hasznos ez a bejegyzés?
Kattints egy csillagra az értékeléshez!
Átlagos értékelés / 5. Szavazatszámlálás:


![5 módszer az iPhone feloldására jelszó nélkül [100%-ban működik]](https://www.getappsolution.com/images/unlock-iphone-without-passcode-390x220.png)

